Mijn voertuig

Financiering

Wij kunnen u uitstekend adviseren!

Van der Steen Autobedrijf Heiloo B.V. kan u uitstekend adviseren op het gebied van financieringen en deze indien gewenst voor u verzorgen.

 

√ Gespreide betaling van uw auto

De aanschaf van een auto is vaak een behoorlijke investering. Niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Maar ook wanneer het spaargeld wél aanwezig is, kan het zijn dat u dit bedrag voor andere doeleinden achter de hand wenst te houden.

In dat geval is het interessant om te kiezen voor gespreide betaling.

√ Hoe werkt het?

Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de meest voorkomende manier om een auto te financieren. U leent het aankoopbedrag voor uw auto, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met een rentepercentage dat tijdens de hele looptijd gelijk blijft. U leent nooit meer dan de waarde van de auto.

√ Aantrekkelijk rentetarief

Natuurlijk kunt u een financiering ook afsluiten via uw bank of tussenpersoon. Deze aanbieders werken doorgaans echter wel met een hoog rentetarief waardoor u uiteindelijk veel meer betaalt voor uw auto. Uw BOVAG Autobedrijf kan de financiering voor u aanvragen via Bovemij Finance. U wordt dan direct teruggebeld om uw aanvraag door te nemen.

√ Geen risico op restschuld

Wanneer uw auto wordt gestolen of total loss raakt kan het zijn dat er een restschuld ontstaat. Dit probleem doet zich voor wanneer de dagwaarde van uw auto lager is dan het nog af te betalen bedrag op dat moment. Indien u een BOVAG Autoverzekering Volledig casco Comfort sluit en de financiering volledig binnen de looptijd aflost, dan weet u zeker dat u bij een schade of diefstal niet met restschuld blijft zitten. Een geruststellende gedachte.

Let op! Geld lenen kost geld

Uiteraard kunt u ook emailen of telefonisch contact opnemen met de verkoopafdeling van Van der Steen Autobedrijf Heiloo B.V.

Telefoonnummer 072 532 01 60

autoverkoop@vandersteen-heiloo.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media

APP met ons

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top