Mijn voertuig

Uw mobiliteit partner in eigen regio

Over Van der Steen Heiloo

Van der Steen Autobedrijf is in 1987 gestart door Joop en Maarten van der Steen. Sindsdien is het autobedrijf uitgegroeid tot een volledige mobiliteits partner, waar twintig medewerkers voor u of uw bedrijf een uitstekende service verlenen. Van der Steen Autobedrijf bestaat uit vier divisies:

Van der Steen Autoverkoop B.V.

U kunt bij ons terecht voor alle merken nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto's, met behoud van fabrieksgarantie volgens de Europese wet Monti. Daarnaast hebben we altijd 120 tot 140 occasions op voorraad en kunnen wij ook in opdracht op zoek voor u naar de juiste auto. Ook informeren en adviseren we u over een passende financiering en/of verzekering. Van der Steen Autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG voor branche en consument.

Van der Steen Autobedrijf B.V.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en APK voor alle merken nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto's. Verder hebben we ons gespecialiseerd in banden, winterbanden, lichtmetalen velgen en Aircoservice. Ook de zakelijke leaserijder kan al jaren terecht bij ons, we zijn gecertificeerd Bovag LSC (Lease Service Center) en mobiliteitspartner. Hiermee kunnen we de aanvraag voor ROB (Reparatie Onderhoud en Banden) van alle lease maatschappijen professioneel aanvragen, afhandelen en elektronisch factureren. Van der Steen Autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG voor branche en consument.

Van der Steen Autobandenhotel B.V.

Banden Hotel Heiloo is ontstaan doordat wij onze klanten adviseren om 's winters op winterbanden te gaan rijden. Het rijden op winterbanden komt namelijk ten goede aan de veiligheid van u, uw passagiers en uw omgeving. Steeds meer klanten nemen dit in acht of merken het verschil in rijeigenschappen onder winterse omstandigheden.

Van der Steen Autolease B.V.

U kunt bij ons terecht voor het volledig operationeel en financieel leasen van alle merken en typen nieuwe maar ook gebruikte personen- en bedrijfsauto's. Tevens autohuur of operationeel leasen voor een kort mobiliteitsprobleem is van toepassing. Van der Steen Autolease houdt u mobiel. Van der Steen Autolease is aangesloten bij de BOVAG voor branche en consument.

Reviews laden

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media

Top