Mijn voertuig

Verzekering

Waarom BOVAG Autoverzekering?

Wordt uw autogestolen of total loss verklaard dan ontvangt u niet de dagwaarde, maar wordt de aanschafprijs van uw auto vergoed. Dat verschil loopt al snel in de duizenden euro’s! OF: Voor € 10.000,- gekocht is voor € 10.000,- verzekerd!

> Bekijk hier alle voordelen

Geen gedoe bij schade

Een schade is al vervelend genoeg, dus u wilt goed geholpen worden bij de reparatie. Met de BOVAG Autoverzekering levert u simpelweg uw sleutels in bij uw BOVAG Autobedrijf  en alles wordt verder geregeld. Uw auto wordt gerepareerd met uitsluitend nieuwe onderdelen en de afhandeling vindt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij plaats. U blijft ondertussen mobiel met een vervangende auto gedurende de gehele reparatieperiode. Heeft u schade?

> Deze meldt u hier

Geen ‘kleine lettertjes’

Met BOVAG Autoverzekering weet u vooraf zeker dat er geen onverwachte tegenvallers komen. Zo zijn in de fabriek gemonteerde accessoires onbeperkt meeverzekerd en wordt een (ruit)schade gerepareerd zonder eigen risico. Bent u niet tevreden over de BOVAG Autoverzekering? Dan kunt u dagelijks opzeggen zonder opzegtermijn. Geen verplichting om te blijven wanneer u dat niet wilt, dat is ook de zekerheid van BOVAG.  En dit alles tegen een > verrassend scherpe premie!

Opzegservice

Wij helpen u graag bij het opzeggen van uw huidige autoverzekering. BOVAG Autoverzekering regelt de afhandeling en u kunt onbezorgd gaan genieten van uw nieuwe auto!

> Ga naar onze opzegservice

 

BOVAGPolisvoorwaarden.pdfBlijf op de hoogte

Volg ons op social media

APP met ons

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top